Balkonginglasning

RING OSS - 013-266 09 31

Om oss

En jättestor, delvis inglasad, balkong med utemöbler.

Teknova har en lång och stolt historia som började redan 1984.

Experter på balkonginglasning

Vi har vår bas i egna fräscha lokaler i Vadstena på Östgötaslätten, men våra kunder finns i hela Sverige. Sedan många år tillbaka utför vi totalentreprenader, där vi är helt ansvariga för bygg- och renoveringsprojekt från början till slut. 

Företaget har succesivt växt till dagens nivå med en omsättning på ca 200 miljoner kronor på den svenska marknaden och tagit rollen som en ledande producent inom flera områden. Vi är experter på balkonger, balkonginglasning, fönster och uterum för att nämna några exempel. Kontakta oss för kostnadsfri rådgivning om hur vi kan förnya just ditt boende.

Inspireras

Vi har utställningslokaler i vår hemstad Vadstena, samt i Helsingborg och Stockholm. Besök oss gärna där för att inspireras av allt som vi har att erbjuda. Vi diskuterar gärna med dig för att hjälpa dig att hitta bästa möjliga lösning för dina behov.

Miljöarbete och kvalitet

Vi samarbetar med branchkollegor i Byggföretagen och Balkongföreningen för att ta fram olika standarder och verka för en sund och hållbar byggbransch i allmänhet.

Byggföretagen.Balkongföreningen.

Genom bred kompetensutveckling ser vi till att vår personal är kundorienterad, flexibel samt kvalitets- och miljömedveten. Vi värderar kvalitets- och miljötänk oerhört högt i vår verksamhet. Därför är vi miljöcertifierade enligt ISO 14001 och kvalitetscertifierade enligt ISO 9001.

ISO 9001 kvalitetscertifiering.ISO 14001 miljöcertifiering

Vi är också stolta över att vi uppnår den högsta nivån i Bisnodes kreditrating. Det är en kvalitetsstämpel som visar våra kunder att vi är ett pålitligt och stabilt företag. Beställer du en balkonginglasning från oss så kan du vara säker på att vi levererar!

AAA-rating från Bisnode.

Teknova Byggsystem AB


Snickarvägen 8
592 41 Vadstena

013-266 09 31

[javascript protected email address]

556249-9268


Balkonginglasning

Balkong


logo-image

Om Oss

I över 30 år har vi levererat balkonger, balkonginglasning, fönster och uterum av hög kvalitet åt nöjda kunder.

Läs mer om oss

Integritetspolicy

Kontakt

Teknova Byggsystem AB

Org nr: 556249-9268
Snickarvägen 8
592 41 Vadstena
Tel: 013-266 09 31

Hitta hit