Balkonginglasning

RING OSS - 013-266 09 31

Balkonginglasning

Höga hus med inglasade balkonger

Balkonginglasning är en av våra specialiteter. Med balkonginglasning får du en balkong som du kan utnyttja året om. Att kunna mysa på sin egen balkong oavsett årstid är en fantastisk känsla som vi önskar att fler får uppleva. Kontakta oss idag så berättar vi mer om balkonginglasning!

4 fördelar med balkonginglasning

Det finns många fördelar med balkonginglasning:

  • En inglasad balkong fungerar lite som ett extra rum och gör att din lägenhet känns större.
  • Balkonginglasning orsakar något av en växthuseffekt, vilket gör det lättare att odla blommor och annat på balkongen.
  • Säkerhet. En inglasad balkong är säkrare för barn att vistas på, och det blir även svårare för inbrottstjuvar att ta sig in i lägenheten via balkongen.
  • Balkonginglasning sparar energi och därmed pengar genom att mindre kyla släpps in i lägenheten och värmen bättre hålls kvar inomhus.

Anpassad balkonginglasning

Egna projektledare och konstruktörer samt produktion möjliggör kundanpassade lösningar och snabba leveranser. Du väljer om du vill ha skjutbara eller vikbara fönster, med eller utan ramar, till din balkonginglasning. Dessa kan placeras integrerat med balkongräcket eller innanför räcket på egen bröstning (ett parti som skyddar från insyn), alternativt i våningshögt utförande, det vill säga fönster från golv till tak.

Vi räds inte att göra måttanpassade specialbeställningar av balkonginglasning. I mer än 30 år har vi levererat högkvalitativa balkonger och uterum åt kunder över hela landet. Därför är vi säkra när vi säger att våra kunder känner sig nöjda och trygga i alla situationer. Våra produkter är säkra, tåliga och med utmärkt kvalitet. Vi håller det vi lovar.

 

Teknova Byggsystem AB


Snickarvägen 8
592 41 Vadstena

013-266 09 31

[javascript protected email address]

556249-9268


Balkonginglasning

Balkong


logo-image

Om Oss

I över 30 år har vi levererat balkonger, balkonginglasning, fönster och uterum av hög kvalitet åt nöjda kunder.

Läs mer om oss

Integritetspolicy

Kontakt

Teknova Byggsystem AB

Org nr: 556249-9268
Snickarvägen 8
592 41 Vadstena
Tel: 013-266 09 31

Hitta hit