Balkonginglasning

RING OSS - 013-266 09 31

Balkong

Tegelhus med glasbalkonger.

Balkongen är en central del av ett bra boende. På en mysigt inredd balkong kan du tanka energi och maxa din vardagssemester. Att uppleva årstidernas skiftningar på sin egen balkong är livskvalitet. Vi hjälper dig att uppfylla dina balkongdrömmar genom att leverera fastighetsunika och anpassade lösningar, både för renovering och helt nya balkonger. Kontakta oss idag så hjälper vi dig med exempelvis balkonginglasning och andra balkongbehov!

Balkonger för alla smaker

Aluminium är ett material som vi gillar. Det är modernt, återvinningsbart, har lång livslängd och kräver minimalt underhåll. Därför tillverkar vi stommen i våra räcken av strängpressade aluminiumprofiler men beklädnaden kan vi variera i oändlighet enligt våra kunders önskemål.

Med de idéer, tankar och tekniska lösningar som finns idag kan balkongen få en både individuell och allmänt uppskattad utformning som passar in på den aktuella byggnaden på ett bra sätt. Pinnar, plåt, skivor eller glas i klart, färgat eller mönstrat utförande används som beklädnad. Det enda som kan begränsa oss är fantasin, och branschens säkerhetskrav förstås.

Balkonginglasning

Många väljer att glasa in sin balkong för att göra balkongen till ett litet extrarum i lägenheten och ha möjlighet att använda den året om. Balkonginglasning är ett av de områden vi kan allra bäst. Vi levererar kvalitetsinglasning för både nya och befintliga balkonger.

Som kund kan du välja mellan skjutbara och vikbara fönster, med eller utan ramar. Dessa kan placeras integrerat med balkongräcket eller innanför räcket på egen bröstning (ett parti som skyddar från insyn), alternativt i våningshögt utförande, det vill säga fönster från golv till tak. Samtliga system för balkonginglasning kan självklart specialanpassas till våra kunders krav och önskemål. 

Teknova Byggsystem AB


Snickarvägen 8
592 41 Vadstena

013-266 09 31

[javascript protected email address]

556249-9268


Balkonginglasning

Balkong


logo-image

Om Oss

I över 30 år har vi levererat balkonger, balkonginglasning, fönster och uterum av hög kvalitet åt nöjda kunder.

Läs mer om oss

Integritetspolicy

Kontakt

Teknova Byggsystem AB

Org nr: 556249-9268
Snickarvägen 8
592 41 Vadstena
Tel: 013-266 09 31

Hitta hit